LINE Football League Manager

LINE Football League Manager 1.0.1

Verover de wereld in deze leuke voetbalmanager

LINE Football League Manager is een uitgebreide voetbalmanager voor iOS, van het team achter de LINE messenger app.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitgebreide, strategische gameplay
  • Veel online leagues
  • Spelen tegen LINE vrienden
  • Met gegevens van echte spelers
  • Veel upgrades en items
  • 3D graphics

TEGEN

  • Interface is overweldigend
  • Geen commentaar
  • Irritante soundtrack

Goed
7

LINE Football League Manager is een uitgebreide voetbalmanager voor iOS, van het team achter de LINE messenger app.

Ga voor de overwinning

Het doel van LINE Football League Manager is het samenstellen van een voetbalteam en je spelers naar de overwinning leiden. Je speelt online tegen andere spelers van over de hele wereld. Ook kun je LINE vrienden uitnodigen en uitdagen.

Het samenstellen van een team doet een beetje denken aan de Ultimate Team mode van FIFA 14. Je krijgt een pak kaarten met daarop de spelers en kiest hieruit de beste voor je match.

Zelfs kies je twee sterspelers, de rest krijg je toegewezen. De spelers worden met de tijd beter en je kunt ze ook zelf upgraden met speelgeld. Met dit speelgeld koop je ook nieuwe spelerskaarten en speel je items vrij, zoals extra energie, gouden schoenen en contractverlengingen.

Speelgeld verdien je door het winnen van wedstrijden en het voltooien van achievements. Uiteraard kun je het speelgeld ook door een in-app aankoop aanschaffen.

Het veld op

LINE Football League Manager heeft behoorlijk wat diepgang als het op strategie aankomt. Naast het managen van je team, het goochelen met spelerskaarten, het upgraden en het bepalen van de beste tactiek, zijn er nog allerlei statistieken en prestatie-logs om door te nemen.

De wedstrijden in LINE Football League Manager zijn gepland, dus vaak moet je even wachten voor de wedstrijd begint. Je krijgt een tijd toegewezen. Bovenin beeld zie je een klok, zodat je weet wanneer het tijd is om te spelen.

Kijk de wedstrijd vanaf de zijlijn en bemoei je er mee, of stel je team samen en laat ze het zelf oplossen als jij er niet bij kan zijn.

Ondanks de interactieve tutorial is LINE Football League Manager nogal verwarrend. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het allemaal wat overweldigend kan zijn. Na een tijdje spelen wordt dit gelukkig minder.

Hoe ziet het eruit

In tegenstelling tot vele andere mobiele voetbal-sims (goals New Star Soccer, Active Soccer), maakt LINE Football League Manager gebruik van namen en informatie van echte spelers. Veel topspelers hebben profielfoto's, hoewel er ook veel zijn zonder foto.

Op het match screen zie je alle actie in 3D. De graphics zijn behoorlijk indrukwekkend, maar verwacht geen FIFA of Pro Evolution Soccer. Er is geen commentaar, alleen een irritante soundtrack die niet thuis lijkt te horen in een voetbalspel.

Onze mening

LINE Football League Manager is niet zo gepolijst als Football Manager Handheld of Top Eleven. Daarentegen is het wel behoorlijk uitgebreid en is het leuk om het op te nemen tegen je LINE vrienden of andere spelers. Ga jij die virtuele wereldbeker scoren?

Meeste downloads Sportspellen voor iphone

Meer
LINE Football League Manager

Download

LINE Football League Manager 1.0.1

Beoordelingen about LINE Football League Manager